Inquiry
Form loading...

E fa'afefea ona sili atu le silikoni i pa'u fa'aleaganu'u?

2023-11-23
O le faʻaogaina o paʻu faʻaleaganuʻu masani e masani ona matitiva, ae sili atu le faʻaogaina o le paʻu silicone. Ona o le tele o le va i le va o ona molelaʻau, e sili atu ona faʻaogaina i le ulu atu o le ausa vai. Fa'atusatusa i pa'u fa'aleaganu'u masani, pa'u silicone e sili atu le fa'aogaina o le ea. I le tulaga o le ofuina, o le pa'u silicon organic e sili atu foi le sili atu nai lo le pa'u masani. O le pa'u silikoni fa'aola e lelei ona tete'e. I lalo o le faʻataʻitaʻiga o le teteʻe, o le saoasaoa o le taamilosaga e 60 faʻataʻitaʻiga i lalo o le uta o le 1000g, ma le saoasaoa o le taamilosaga e sili atu i le 2000 faʻataʻitaʻiga i minute. E leai se suiga manino. O le coefficient e maualuga e pei o le vasega 4. I le olaga i aso uma, e mafai ona faʻafetaui manaʻoga o faʻaaliga faʻaoga eseese.
I tulaga o mea pa'u, o le susu e tetee atu ai e toaitiiti tagata e mafai ona gauai atu i ai e matua taua lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le susu o le tau i le itu i saute, o paʻu faʻaleaganuʻu masani e mafai ona i ai se lagona susu i luga o le fogaeleele, e matua leaga lava. I lalo o le suʻesuʻega o le susu, pe a oʻo i le 40 ° C le vevela, o le susu e 92%, ma o le oloa e leai se suiga faʻafuaseʻi. O le faʻatinoga o le susu e sili ona lelei, e mafai ona puipuia le paʻu mai le faʻaleagaina e le tau susu. O le tulaga faʻapitoa faʻapitoa lea o le silicone.
Ae faʻafefea la le olaga o le paʻu silikoni? O se tasi o uiga o le paʻu silikoni o loʻo i ai le matua lelei o le matua, malosi malosi o le hydrolysis, teteʻe o le tau ma le tetee o le UV, e sili atu nai lo paʻu faʻaleaganuʻu masani, o lea o le a umi ai lona olaga.
Faʻamanuiaina aloaʻia mai uiga le mafaatusalia o le silikoni, faʻatumauina pea le mautu ma le lelei o le faʻatinoga i le tele o siosiomaga faigata, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le paʻu silikoni paʻu, o le tele o le umi i le susu, alamanuia faʻaleagaina, avea ma vaega autu o le faʻaogaina o le paʻu silikoni, e pei o le meafale ma teuteuga i luga o vaa, meaafale i fafo, nofoa taʻavale, mea faʻafomaʻi ma isi. I le faʻaopoopoga i le acid ma le alkali resistance, o le paʻu silikoni e iai foʻi mea e le maanuminumi ma le anti-ultraviolet, e tusa lava pe umi se taimi e faʻaalia ai le susulu o le la i fafo, e leai lava se aʻafiaga, o le mea lea, o le tele o nofoa taʻaloga o loʻo faʻaogaina nei le paʻu silikoni e gaosia ai. .