Inquiry
Form loading...

Mumu

2024-01-02 15:28:27

Fa'atonuga mole mole e tetee atu i le pisia

O le pa'u silikoni e masani lava ona fa'afefe pisia fa'afetai i la matou fa'asusu fa'asili. O la matou 100% silicone coating e matua maualalo le vevesi i luga o le fogaeleele ma ni va mole mole laiti, lea e le mafai ai e stains ona ofi i totonu o matou ie paʻu ua ufiufi silicone.
UMEET® ie silikoni e masani lava ona tete'e mu fa'afetai i le natura puipuia o le silikoni. O a matou ie silicone, talu mai le amataga o la matou mamanu e lafoai le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina o afi mumu i totonu o la matou ie, ua ausia tulaga faʻavaomalo faʻavaomalo e aofia ai:

ASTM E84

Ole ASTM E-84 ole metotia fa'ata'ita'i fa'ata'ita'iga mo le su'esu'eina o uiga mu o le fau fale e su'esu'e ai pe fa'afefea ona saofagā le mea i le sosolo afi pe a tupu se afi. O le suʻega o loʻo lipotia ai le Flame Spread index ma le Smoke Developed index o oloa faʻataʻitaʻiina.

BS 5852 #0,1,5(moe)

BS 5852 #0,1,5 (fa'ama'i) su'esu'e le mu o tu'ufa'atasiga o meafaitino (pei o ufi ma fa'atumu) pe a tu'u i se fa'apogai e pei o se sikaleti mumu po'o se afi afi tutusa.

CA Bulletin Technical 117

O lenei tulaga fa'ata'ita'iga e fuaina ai le mu e fa'aaoga uma ai le afi mumu ma sikaleti moli e fai ma fa'apogai. E tatau ona fa'ata'ita'i vaega uma o mea fa'apipi'i. O lenei su'ega e fa'atulafonoina i le Setete o Kalefonia. O lo'o fa'aaogaina i le atunu'u atoa e avea o se fa'ata'ita'iga tauofo maualalo ma o lo'o ta'ua fo'i o se fa'ata'ita'iga maualalo e le General Services Administration (GSA).

EN 1021 Vaega 1 ma le 2

O lenei tulaga e aoga i le EU atoa ma su'esu'e le tali a se ie i se sikaleti mu. E suia ai le tele o suʻega a le atunuʻu, e aofia ai le DIN 54342: 1/2 i Siamani ma le BS 5852: 1990 i Peretania. Punavai fa'amumu 0 - O lenei fa'apogai e fa'aaogaina e fai ma su'ega "smolder" nai lo le su'ega "mu" aua e leai se mumu e fa'atupuina e le puna fa'amumu lava ia. O le sikaleti e tuʻu pea e mumu i lona umi, ma e le tatau ona matauina le mumu o le ie pe a uma le 60 minute.​

EN45545-2

EN45545-2 o se tulaga Europa mo le saogalemu o afi o taavale afi. O loʻo faʻamaoti mai ai manaʻoga ma metotia suʻega mo mea ma vaega o loʻo faʻaaogaina i taavale afi e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le afi. Ua vaevaeina le tulaga i ni tulaga lamatia, ma le HL3 o le maualuga maualuga

FMVSS 302

Ole fua fa'ata'atia ole faiga ole su'ega mu. E fa'atulafonoina mo fale ta'avale uma i totonu o le Iunaite Setete ma Kanata.

IMO FTP 2010 Code Vaega 8

O lenei faiga o su'ega o lo'o fa'atonuina ai metotia mo le su'esu'eina o le mu o mea tu'ufa'atasiga, fa'ata'ita'iga o ufi ma fa'atumu o lo'o fa'aaogaina i nofoa fa'apipi'i, pe a o'o i se sikaleti mumu po'o se moli afitusi e ono fa'afuase'i ona fa'aoga i le fa'aogaina o nofoa fa'apipi'i. E le aofia ai le mu e mafua mai i le faia ma le loto i ai o le faaleagaina. Pepa Fa'aopoopo I, 3.1 fuaina le mu e fa'aaoga ai se sikaleti moli ma le Fa'aopoopoga I, 3.2 fuaina le mu ma le mu butane e fai ma fa'apogai.

UFC

O taualumaga a le UFAC e su'esu'e ai mea e fa'amumu ai sikaleti o vaega ta'itasi i luga ole laiga. I le taimi o le suʻega, o le vaega taʻitasi e faʻataʻitaʻiina faʻatasi ma se vaega masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o le suʻega ie, o le ie sui e faʻaaogaina e ufiufi ai se mea faʻatumu masani. I le taimi o le suʻega faʻatumu mea, o le sui faʻatumu mea e ufiufi i se ie masani.

GB 8410

O lenei Tulaga fa'apitoa e fa'amaoti mai ai mana'oga fa'apitoa ma metotia fa'ata'ita'iga mo le mu fa'alava o mea i totonu o ta'avale.